• Autor objave:
  • Kategorija objave:RailWorks
  • Komentari objave:0 Komentara
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja

Mađarska parna lokomotiva MAV 424 309. Prvobitno modelirana od strane mađarskih autora za MSTS1 izgleda zaista fascinantno. Dobrim dijelom na izgled utječe tekstura koja je skinuta sa fotografije. S obzirom da nedostaje domaćih lokomotiva, ovo je druga lokomotiva koju sam prilagodio za Rail Simulator. Nadam se da ću dobiti dozvolu od mađarskih autora kako bi ovaj veličanstveni stroj bio dostupan za download za sve ljubitelje Rail Simulatora i parnih lokomotiva. Za one koji ne znaju, ova lokomotiva je vozila domaćim prostorima do druge polovice 1970-ih pod oznakom JŽ serija 11 xxx i upravo je zbog toga zanimljiva domaćim zaljubljenicima u simulatore.

I dok ne završim Aseu 1141 koju modeliram iz nule i koja će u potpunosti biti moj 3D model, mislim da će vozni park koji je preuzet iz MSTS1 i prilagođen za RS biti dovoljan za uživanje u vožnji dok se ne pojavi nešto što je modelirano sa puno više detalja i tako primjerenije većim standardima RS-a, barem što se tiče samih modela.

Trenutno sam u pregovorima sa Mađarima i nadam se da ću dobiti odobrenje za distribuciju (besplatnu naravno). U protivnom, bit će red modelirati lokomotivu iz nule, a to se može otegnuti na više od godinu dana, zavisno od mojeg slobodnog vremena.

Odgovori