Notifications
Clear all

[Istakni] Novi početak


RSV
Objave: 1400
 RSV
Admin
Topic starter
(@rsvlado)
Član
Član: prije 13 godina

I tako eto. Ono što sam mislio da će trajati tjedan dana rasteglo se na 3 mjeseca. Uopće ne sumnjam da sam zbog tako dugog vremena neaktivnosti stranice dodatno izgubio neke članove kojih je ionako malo. Nadam se samo da je to privremeno i da će se vratiti. Kada sam krenuo u mijenjanje platforme nisam ni slutio u što sam se upustio 🙄 Imam još nekih podešavanja u pozadini i malo češće će stranica ići u mod održavanja, ali će većinom biti dostupna. Uglavnom, otprilike sve kako vidite sada, tako bi trebalo i ostati.
Možda će za stare članove najviše zbunjujući biti upravo novi forum. Dosta je drugačiji na prvi pogled. Ali kad zađete malo dublje bit će vam jasno da su svi forumi gotovo isti. Ipak mislim da ćete se snaći. Uglavnom je onako kako sam napisao u zadnjem postu na staroj platformi. Zbog same migracije foruma, s jedne platforme na drugu, nisam htio riskirati da se pisanje postova nastavi na nešto što je vjerojatno sa sobom povuklo neka oštećenja. Zbog toga sam stari forum stavio u arhivu i zaključao ga. Takvo postupanje nije ništa novo. Najviše starih zaključanih foruma i podforuma sam vidio na UKTrainSim. Ako nešto pretražujete pretraživač će uredno zaći i u taj dio i ponuditi vam sadržaj ako odgovara ključnoj riječi po kojoj pretražujete.

NAPOMENA: Prilikom postanja, primijetit ćete da ne postoje ikonice ili kodovi za umetanje YouTube videa ili slika. Samo zalijepite link u post i video ili slika će se automatski pojaviti tamo. Privitak je moguć ali samo jedan po postu, bilo da je slika ili datoteka. To su ograničenja foruma na koja ja nemam utjecaj. Za privatne poruke imate u meniju foruma dugme PP. To je alternativno rješenje koje je zapravo vezano uz wordpresss platformu i nema nikakve veze sa forumom. Malo je ružno ali funkcionira 🙂 Također, ako pišete post, možete ga označiti kao privatan. Tada ga nitko ne može vidjeti. Pretpostavljam da je ta mogućnost stavljena da se naknadno možete vratiti uređivanju i tek kada ste sigurni da je napisano sve što ste mislili staviti ga pod javno.

Mogao sam i bez foruma, ali mi je nekako draže da kroz druženje i razmjenu iskustava, mi koji volimo RailWorks, budemo na okupu. Uz neke stare članove doći će novi, pa se nadam da ću skupa s vama nastaviti dalje.

2 Replies
Tarik Pašić
Objave: 73
(@tarik)
Trusted Member
Član: prije 4 godine

Hvala puno Vlado za dosadasnji rad! 🙂

Odgovori
Beovoz fan
Objave: 90
(@beovoz-fan)
Trusted Member
Član: prije 8 godina

Sve pohvale za novi izgled stranice, Vlado.

Odgovori