previous arrow
next arrow
Slider

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka ili GDPR (2018)

    Kako biste se pridržavali GDPR-a morate biti svjesni da će vaš 'RailWorks HR' račun sadržavati jedinstveno ime (u daljnjem tekstu "vaše korisničko ime"), osobnu lozinku koja se koristi za prijavu na vaš račun (u daljnjem tekstu "vašu zaporku") i osobnu valjanu adresu e-pošte (u daljnjem tekstu "vaša e-pošta"). Podaci Vašeg računa na 'RailWorks HR' zaštićeni su zakonima o zaštiti podataka koji se primjenjuju u zemlji domaćina. Sve informacije izvan korisničkog imena, zaporke i adrese e-pošte koju zahtijeva 'RailWorks HR' prilikom registracije su obavezne ili neobavezne, po vlastitom nahođenju 'RailWorks HR'. U svim slučajevima imate opciju odabira onih informacija koje se na računu javno prikazuju. Nadalje, na vašem računu imate opciju uključivanja ili isključivanja automatski generiranih poruka e-pošte.

    Nadalje, pohranit ćemo sve IP adrese koje koristite za objavljivanje. Ovisno o vašim željama, 'RailWorks HR' Vam može poslati e-poštu na adresu e-pošte koju 'RailWorks HR' pohranjuje na Vašem računu, a koju ste naveli kada ste se registrirali ili koju ste naknadno promijenili. Te postavke možete promijeniti u Vašem 'Profil/Postavke' (P/P) odjeljku, ako u bilo kojem trenutku želite prestati primati e-poštu.

    Osobni podaci koje ste nam dali kada ste se prijavili ili kasnije dodali, koristit će se isključivo u svrhu funkcioniranja 'RailWorks HR'. Jedina osoba koja ima pristup Vašim punim podacima jeadministrator stranice i nitko drugi. Vaši podatci neće se koristiti za bilo što drugo i neće ih se prosljeđivati niti jednoj trećoj strani bez vašeg izričitog pristanka.  U odjeljku vašeg P/P-a u bilo kojem trenutku možete provjeriti osobne podatke koje 'RailWorks HR' drži pohranjenima o Vama. Jedini drugi podataci o Vama su oni koje ste odlučili objaviti u forumima, nakon čega se smatraju "javno dostupnim" jer će ga indeksirati tražilice, kao i web stranice arhive.

    Također, iz 'Korisničkog izbornika' možete kreirati zahtjev da Vam administrator stranice pošalje popis podataka koji su pohranjeni na ovoj web stranici kao i potpuno uklanjanje istih. Međutim, morate znati da nakon zahtjeva i potvrđivanje istog te brisanja Vaših podataka stranicu možete koristiti samo kao gost. U tom slučaju bit će te uskraćeni za sadržaje koji su u zoni za preuzimanje kao i za pisanje postova na forumu koji je dio ove stranice.