file Imate li TSW?

  • RSvlado
  • RSvlado's Avatar Autor teme
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Više
prije 1 godina 9 mjeseci #6093 od RSvlado
Imate li TSW? pokrenuo RSvlado
Pojma nemam tko od članova ima TSW. Volio bih dobiti povratnu informaciju. Prošlo je godina i po od kada je TSW prisutan na tržištu. Razumljivo je da se bez editora ne može razmahati usprkos superiornom vizualnom dojmu. Tek kada treća strana počne stvarati sadržaje možemo očekivati nešto više. Ono što je zanimljivo, barem u mojem slučaju, je to što TSW koristim sa maksimalnim postavkama grafičkog prikaza i dobijem između 25 i 30-tak fps-a. Kod RW-a sa maksimalnim postavkama broj fps-a ne prelazi dvoznamenkasti broj. Čak što više najviše se drži ispod 5. Game engine RW-a je očito loš. UE4 je ipak puno više, s koje god strane gledaš. Možda se nećete složiti sa mnom ali u TSW-u mi se sviđa i što se konačno može šetati uokolo, a ne samo kraticom na tipkovnici skakati s jednog mjesta na drugo. Nekako mi je ljepši osjećaj što morate izaći iz lokomotive i u realnom vremenu pješke obaviti nekakvi zadatak. Eh, još samo da je mirisa pruge :)
E da, pošto sam dao opasku o fps-u na oba simulatora još samo da kažem na kojoj konfiguraciji to pokrećem. Čak ni nije nešto :)

CPU: i5-4440
GPU: GTX 760
RAM: 16Gb

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Više
prije 1 godina 9 mjeseci #6097 od josip
Odgovorio josip na temi Imate li TSW?
Kupljen i isproban. Što reći, dojmovi su mi podijeljeni. Stari RW je nešto na što smo navikli, ovo je nešto sasvim novo, grafika jest odlična ali bug-ova ima.. Što se tiče fpsa, na maksimalnim postavkama meni vrti od 16 do 30 fps, ovisno o ruti. :)

Konfiguracija:
CPU: Ryzen 5 1300
GPU: RX 560 (uskoro će doći nešto jače)
RAM: 16 Gb

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Vrijeme kreiranja stranice: 0.098 sekundi
Pokreće Kunena Forum