× Dobro došli u RailWorks HR forum! Predstavite se našim članovima tko ste, što vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta. Želimo dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!!

file Pozdrav svima RW Hr

Više
prije 5 godina 2 mjeseci #5879 od Biscanin
Pozdrav svima RW Hr pokrenuo Biscanin
Od kompjuterskih igri su me nekako najviše zanimale i privlačile simulacije, još iz vremena 8 i 16-bitnih, a sada i na PC. Nedavno sam imao priliku da se onako zbilja zabavim sa TS2015, iako sam ranije gledao teasere i promo materijale. Zaista zabavno i dobro, pomno odrađeno. Kako to obično biva, ćovjek poželi da malo preuredi igru sa vlastitim idejama, i pošto se ponešto razumijem u 3D softver pomislio sam da nešto uradim i ubacim u TS2015. Ali, problem je nedostatak kompletnijih uputa, valjda sama činjenica da u tim DLC bi mogao ležati nekakav novac čini da su ljudi pomalo "škrti" na informacijama, a i na nekim mjestima više nema famoznih alata za skinuti (Kujo Art plugin i sl), ili ne rade sa 3D softverom koji čovjek ima (3DS Max 2014 64-bitni). Moja namjera nije neko sticanje novca izradom modela već učenje, zabava, podjela iskustava i tomu slično. Nadam se d ću ovdje pronaći osobe zainteresovane za pomoć te vrste.
Hvala.

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Više
prije 5 godina 2 mjeseci #5887 od RSvlado
Odgovorio RSvlado na temi Pozdrav svima RW Hr
Dobro došao na forum i u RW zajednicu :) Što se tiče nedostatka uputa koje spominješ, ima ih dosta samo ih treba pronaći :) Također ima nešto i u tome da neki čuvaju tajne kao zmija noge. Kuju Art plugin imaš za skinuti ovdje ili sa photoshop64 pluginom za koji ne znam čemu služi ovdje (oko 20MB)

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Vrijeme kreiranja stranice: 0.075 sekundi
Pokreće Kunena Forum