× Dobro došli u RailWorks HR forum! Predstavite se našim članovima tko ste, što vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta. Želimo dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!!

file Mirko Obadovic-fan zeleznica Crne Gore i Srbije (ZPCG fan)

  • ZPCG fan
  • ZPCG fan's Avatar Autor teme
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Više
prije 7 godina 1 tjedan #5518 od ZPCG fan
Zdravo,moje ime je Mirko Obadovic ;poznatiji kao ZPCG fan . Naravno volim vozove i od malena se vozim njima. Naravno,upss;zaboravih da kažem.Ja sam iz Crne gore. :)
Kao mali sam se plasio zvuka voza a kasnije odrastao kao covjek koji ih voli !Takođe imam i projekat pruge-mape u railworksu koja se naziva Beograd - Bar.Skoro je gotova samo jos da se dodaju neki scenariji :) . Nadam se da ce ovaj forum biti aktivniji u postovima kada udju jos neki clanovi !( kao na primer ja ) . PS:Pozdrav za Srđana Pupovica i Rs Vlada koji su moji najveci idoli !

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Više
prije 7 godina 1 tjedan #5528 od RSvlado
Dobro došao na forum :) Što se tiče ovog foruma on ti je u nekoj vrsti kronične hibernacije pa uvijek bude osvježenje kada se netko novi prijavi :D Vidim dosta postova si odmah napisao pa će onaj tko misli da je spreman nešto odgovoriti to i napraviti. Kažeš da si napravio Beograd-Bar? Nisam se nikada vozio tom prugom ali mi se čini jako zanimljiva ruta. Živi bili pa vidjeli :)

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

  • ZPCG fan
  • ZPCG fan's Avatar Autor teme
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Više
prije 7 godina 1 tjedan #5546 od ZPCG fan
Jesam pravio sam . Naravno izabrao sam nadimak ZPCG fan zato sto volim Zeleznice Crne gore ,naravno ja se nisam vozio Hrvatskim rutama! Naravno mozda se jos neko uclani na vas forum ! Imam jednog prijatelja koji se zove Srki i on isto obozava automobile,vozove,autobuse i ima railworks :D.Naravno kao sto sam rekao u jednom postu (ako nisi video procitaj ove koje nisi pregledao ) da sam nastavio prugu Bar-Zeta koju je Srđan napravio.Ja nisam napravio pravu prugu nego rutu u Railworks-u.Naravno moj pradeda ju je pravio ( mislim na usko-tračni kolosjek ) a za sada imam vam reći da cu da objavim moju rutu ovde.Ostalo mi je da napravim jos nekoliko scenarija pa ocekujte je za manje od 3 dana. :D Nadam se da smo se dogovorili !

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Vrijeme kreiranja stranice: 0.071 sekundi
Pokreće Kunena Forum