× Dobro došli u RailWorks HR forum! Predstavite se našim članovima tko ste, što vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta. Želimo dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!!

file još jedan pozdrav

Više
prije 9 godina 4 mjeseci #2555 od Ivan VT
još jedan pozdrav pokrenuo Ivan VT
Poštovanje svima , evo nakon nekoliko dana čitanja po forumu odlučio sam Vam se i ja predstaviti . Dolazim iz Velike Trnovitice, imam 52 godine , po zanimanju sam liječnik , radim u V.Trnovitici. Vlakovi me zanimaju od ranog djetinjstva . Kao mali razmišljao sam i želio biti biti strojovođa , jer sam rastao uz prugu ( nažalost ukinutu i devastiranu ) Bjelovar- Garešnica , no umjesto u lokomotivu otišao u ordinaciju . Imam licencirani RW , još se uhodavam što se simulacije tiče , a o vlastitim rutama samo sanjam za sada . Ima vremena. Zahvaljujući Vladi uspio sam sa zamjenama lokomotiva , a čitajući forum uočio sam da je " maher " i da puno trebamo učiti od njega. Hvala mu i Vama svima . Lijep Vam pozdrav.

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Više
prije 9 godina 4 mjeseci #2556 od RSvlado
Odgovorio RSvlado na temi još jedan pozdrav
Dobro došao Ivane :D Nadam se da ćeš savladati sve nepoznanice u vezi RailWorksa, a mi smo tu da pomognemo koliko budemo mogli. I ne brini, u RailWorksu možeš izgraditi "svoju" ukinutu i devastiranu prugu i tako vratiti komadić prošlih vremena. Osobno nisam radio ništa prezahtjevno što se tiče ruta, nego samo jedan mali komadić kulise ali mogu ti reći da je zaista jednostavno, barem za mene.

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Više
prije 9 godina 4 mjeseci #2557 od Ivan VT
Odgovorio Ivan VT na temi još jedan pozdrav
Hvala ti Vlado na dosadašnjoj pomoći , već sam vidio i bio na Googlu za buduću rutu ( vidljiva je i stara trasa ) , vidio i tvoje uputstvo , no biti ću slobodan obratiti se za pomoć kada započnem , ali ima vremena još za sada (u fazi učenja sam )

Molim Prijava ili Stvori račun da biste se pridružili razgovoru.

Vrijeme kreiranja stranice: 0.094 sekundi
Pokreće Kunena Forum