Notifications
Clear all

[Zatvoren] HZ 7123

7 Objave
5 Korisnici
0 Likes
963 Pogledi
(@maxmeister)
Objave: 3
New Member
Topic starter

Zdrvo svima,

Primetio sam da trenutno i dalje nema prelepog HZ 7123 u voznom parku RW? Model je vec napravljen i funkcionise kao DB BR 612, samo je potrebno napraviti HZPP teksturu. Da li postoji mogucnost da se to realizuje?

Radujem se odgovoru 🙂

Objavljeno : 29 lipnja, 2019 13:05
Tarik Pašić
(@tarik)
Objave: 80
Trusted Member

Ja sam takoder zato da se napravi repaint za HZ ili HZPP, imamo clana ovog foruma i jednog drugog foruma koji to radi pa se moze vidjeti s njim. 🙂

Objavljeno : 29 lipnja, 2019 21:07
 RSV
(@rsvlado)
Objave: 1413
Noble Member Admin Registered

DB BR 612 u drugim bojama već ima na ovom forumu. Al ne zaboravite da morate već imati osnovni kupljeni DB BR 612.

Objavljeno : 29 lipnja, 2019 22:08
(@maxmeister)
Objave: 3
New Member
Topic starter

Već par dana sam radio na teksturi za 7123, i sada Vam mogu pokazati konačan proizvod. Jedino treba još da se sredi Alfa-Slika za dekale, ali sve u svemu mislim da je ovo ispalo baš kako treba B) B)

Ako imate primedbe ili predloge za poboljšanje, slobodno pišite

Objavljeno : 4 srpnja, 2019 15:31
TOMISLAV
(@tomislav2062)
Objave: 18
Active Member

Odlićno izgleda. 🙂

Objavljeno : 4 srpnja, 2019 18:19
 RSV
(@rsvlado)
Objave: 1413
Noble Member Admin Registered

...Ako imate primedbe ili predloge za poboljšanje, slobodno pišite

Moja jedina primjedba je da moramo čuvati prostor na serveru (ograničen broj datoteka) ako mislimo stavljati fotke baš ovdje. Dakle,nema potrebe stavljati dvije fotke koje se razlikuju samo 1%. Osim ako se ne radi o tutorijalu. Cilj je bio prikazati ukupni izgled repainta, a za to je dovoljna samo jedna fotka i to ova gdje ima display, zar ne? 😉 Zbog toga je jedna uklonjena.

A sad o repaintu... Uklupni dojam je odličan. Drago mi je da si savladao vještine repainta i da si uzeo vremena na ovom primjeru podijeliti to sa nama 🙂

Objavljeno : 4 srpnja, 2019 19:17
Zoka119
(@zoka119)
Objave: 25
Eminent Member

Evo i u starijoj shemi.
Što se tiče reskina mi je trebalo 6 sati da izradim.

Objavljeno : 15 rujna, 2019 15:36