Notifications
Clear all

[Zatvoren] HZ 7121

RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Držao sam u tajnosti ali trebat ću pomoć pa ću ipak pokrenuti temu. Jako su šture informacije o Makozi. Također je problem što nisam mogao samo koristiti predložak Kuju dizela jer je predložak dizel-električni. Prepisivao sam kodove iz Class 166 da je uopće pokrenem. Prošlo je nekoliko dana u tome kao i u traženju, kao što sam već spomenuo, korisnih informacija za modeliranje. Crteži, polucrteži i polunacrti mi nisu baš pomogli u tome. Ovo što vidite je izmodelirano na osnovu fotografija.

Topic starter Objavljeno : 28 prosinca, 2019 17:27
TOMISLAV
(@tomislav2062)
Active Member

Ni u snu nisam oćekivao ovako iznenađenje. Bio sam mislio Vlado da ćeš uzesti 2 tjedna slobodnog s obzirom da si već dosta napravio. Nažalost u makozi se nisam nikako vozio tako da neznam kako izgleda interijer.

Objavljeno : 28 prosinca, 2019 23:56
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Uhvatio sam vremena i radio sam na postolju 🙂 Muči me promjer kotača. Po specifikacijama koje sam našao na netu piše da je promjer 920mm (istrošenog 840mm). Međutim kada sve poravnam po slici kotač je prevelikog promjera. Na slici je manji. Možda je na slici onda istrošeni? Naravno da je to bitno jer je razlika 80mm, a po tome ravnam vozilo u odnosu na gornji rub tračnica.


Topic starter Objavljeno : 17 veljače, 2020 03:12