Notifications
Clear all

[Zatvoren] HŽ 2062 Turner

Stranica 8 / 8
Marko Markovic
(@ogisd)
Eminent Member

Kabina nije animirana?

Objavljeno : 17 listopada, 2019 23:31
Ivan Arzek
(@ivan-vt)
Trusted Member

Vlado nešto prekrasno.

Objavljeno : 18 listopada, 2019 19:29
signalsiya25
(@signalsiya25)
New Member

Zašto se vozač lokomotive ne može voditi unutar kabine lokomotive?

Objavljeno : 19 lipnja, 2020 13:15
zagi988
(@zagi988)
Reputable Member

Jer nije prilagođena za to.

Objavljeno : 19 lipnja, 2020 14:22
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Htio sam još prije dva tjedna stavit animiranu upravljačnicu pune rezolucije ali nije išlo nešto sa teksturom kako sam zamislio pa sam odgodio. Također ne znam zašto mi animacija položaja ne radi kako treba. U Blenderu mi se prikazuje kako treba ali u RW-u nešto ne štima. Ako pogledate sliku vidjet ćete da mi se ručica u RW-u ne pomakne do kraja u 8. položaj nego ostane negdje između 7. i 8. Kao da animacija ne odradi zadnji keyframe. U Blenderu je naravno OK.

Topic starter Objavljeno : 8 studenoga, 2020 03:26
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Kontaktirao sam autora eksportera i tražili smo grešku. Nije bila stvar u eksporteru nego na putu prema datoteci animacije. Tek nakon nekoliko sati potrage i prepisanije sa autorom, kada sam mu htio poslati dio lokomotive na uvid, ugledao sam grešku. I što se zapravo desilo? Uz sve moguće i nemoguće kombinacije eksportera animacije i same animacije svaki puta mi je u RW-u uzimalo krivu datoteku jer je bio krivo podešen put do nje. Sada su položaji dobro raspoređeni 🙂

Topic starter Objavljeno : 9 studenoga, 2020 22:15
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

I evo. U zoni za preuzimanja imate Turnera sa animiranom kabinom i sa punom rezolucijom tekstura. Imao sam, ali nisu riješeni, nekih problema sa download zonom. Naime, koristim jako komplicirani VirtueMart (VM) webshop kojemu sam isključio 99,99% opcija, a da bih kroz njega uopće mogao ponuditi nešto za digitalno preuzimanje prije par godina sam kupio dodatak koji to omogućuje. Kako se VM nadograđivao, a za taj moj dodatak je prestao razvoj, samo je bilo pitanje vremena kada će se to posvaditi između sebe. Zadnja dva dana su mi na web hostingu dva puta vraćali backup zbog spomenutih problema. Nisu još riješeni.

Vikend je pa si dajte malo oduška vozeći nešto u RW-u. Potpuno ću deinstalirati VM i koristiti jedan drugi program koji je namjenjen prvenstveno za digitalnu distribuciju datoteka. Radit ću to ovaj vikend i koliko god treba pa će vam za koji dan download zona malo drugačije izgledati. Radit ću to offline preko xamppa na lokajnoj verziji stranice. Kad budem to sve savladao povremeno će stranica biti nedostupna jer ću postupak morati ponoviti na pravoj stranici. Do tada koristite se ovim kako je sada. Pogledajte (pročitajte) priložene *.pdf datoteke.

Naravno, kad god uhvatim vremena Turner (kao i sve drugo ovdje) ću nadograđivati jer dosta toga ima još za napraviti i dosta stvari nedostaje. Volio bih animirati baš svaki dio ali moje znanje je ograničeno pa ću prije ili kasnije doći do zida.

Zašto sam se požurio Turnera staviti za preuzimanje? Najveći razlog je pandemija. Pošto spadam u dosta rizičnu skupinu, pomislio sam da bi vam sigurno bilo krivo da neke stvari propadnu jer su nedovršene. I to je to. Uživajte, čuvajte se i čuvajte sve oko sebe.

Topic starter Objavljeno : 14 studenoga, 2020 17:40
malixx
(@malixx)
Reputable Member

Bravo! Svaka cast! Super izgleda! Hvala :

Najveći razlog je pandemija. Pošto spadam u dosta rizičnu skupinu, pomislio sam da bi vam sigurno bilo krivo da neke stvari propadnu jer su nedovršene.

Vlado, nemoj se salit

Objavljeno : 14 studenoga, 2020 19:32
Ivan Arzek
(@ivan-vt)
Trusted Member

Vlado čuvaj se . Glavu gore i biti će sve dobro.

Objavljeno : 14 studenoga, 2020 22:53
TOMISLAV
(@tomislav2062)
Active Member

Vlado lokomotiva je odlićna te se nadam da će strani railfanovi isto to prepoznati. Sad znam da što god HŽPP napravio sa svojim lokomotivama i vagonima, dalmatinski zec (vlak SPLIT-PERKOVIĆ-SPLIT) će ostat virtualno zauvjek onakva uspomena kakvu sam zamišljao. Nadam se VLADO da ćeš preživjet ovu pandemiju bez koronavirusa i želim ti puno uspjeha u budućim projektima koje misliš izrelizirati. 🙂 😉

Objavljeno : 16 studenoga, 2020 16:50
Tarik Pašić
(@tarik)
Trusted Member

Samo polahko, vremena su teska. Svaka nova i obnovljena lokomotiva je dobrodosla ali svi smo svijesni situacije.

Objavljeno : 19 studenoga, 2020 18:20
Stranica 8 / 8