Notifications
Clear all

[Zatvoren] Ai kompozicije

pele
 pele
(@pele)
New Member

drustvo . ovo meni ne ide. jako su iskomplicirali sve u railworksu. nemogu naci upute. kako postaviti AI na kompoziciju da stane na stanicama i pokupi putnike. to je tako lagano rijeseno u TRAINZ. a za railworks prvo treba dvije godine na doskolovanje

Topic starter Objavljeno : 2 kolovoza, 2009 13:14
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Vjerujem ti. Ne poznajem Trainz ali sam iz čitanja drugih foruma zaključio da je u RW-u Ai riješen na drugačiji način i vjerojatno za sada još nema sve funkcije koje ima Trainz. No, čim uhvatim vremena napisat ću tutorial o postavljanju portala za Ai kompozicije. Nešto sam već probao. Ovdje na videu je jedna Ai lokomotiva:

http://www.youtube.com/v/-UIa5RkDmyA

Pele, pročitaj PP (privatnu poruku) koju sam ti poslao!

Objavljeno : 2 kolovoza, 2009 19:36
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Ljudi, pomagajte? Taman rešim jedan problem, a pojavi se drugi. Zašto ni AI vozovi, a ni vozovi koje ja vozim neće da otvore vrata na nekim stanicama ili otvore samo srednja? Prosto sam počeo da mislim da Railworks ima nešto protiv mene, jer čim rešim jedan problem, pošalje mi drugi.

Objavljeno : 14 listopada, 2014 01:58
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Vjerojatno ti je platforma prekratka pa otvara samo ono što je obuhvaćeno platformom.

Objavljeno : 14 listopada, 2014 02:21
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Nije to. Isprobao sam sa platformom od 150 m i vozom sa jednim vagonom i opet neće,a pri tom je i marker za platformu pravilno postavljen.

Objavljeno : 14 listopada, 2014 02:26
MrOchse
(@mrochse)
Eminent Member

ima nekih platormi koje uopće više ne klasificira kao platorme pa ti je to stajanje kao da si stao na otvorenoj prugi...

Objavljeno : 16 listopada, 2014 19:03
MrOchse
(@mrochse)
Eminent Member

Znači ovako, radim scenario na TCC ruti... tipa da mi Ai vlak doveze kompoziciju u kolodvor Lindau sa neelektrificirane pruge na elektrificirani peron. htio bih da mi scenario počne, da on prođe kraj mene, parkira na peron 2, odkvači se, i dok se on otkvači ja izađem iz depoa i spremam se da se zakvačim za tu kompoziciju dok se on kači na drugu za nazad i krenem na put, no međutim kad stavim funkciu add to back, svaki put mi napravi uknown error i nikako ne mogu to napraviti da profunkcionira, a koristim RW otkad je nagibni 009/010 završio sa svojim prometovanjem... Trebaju mi savjeti kako to podesit da radi...

Objavljeno : 26 svibnja, 2015 20:14
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Nadam se da će se naći netko tko ti može ponuditi zadovoljavajući odgovor. Ja, na žalost, o scenarijima ne znam baš ništa.

Objavljeno : 29 svibnja, 2015 21:01
MrOchse
(@mrochse)
Eminent Member

Ma već sam dušu googla pretražio, čak sam išao raditi probne rute samo da bih probao što želim, ali to je izgleda nemoguće...

Objavljeno : 31 svibnja, 2015 01:20
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

A jesi li probao sa add to front? Možda je problem u pruzi, jer neke lokomotive neće da idu po neelektrifikovanim prugama i obratno.

Objavljeno : 9 lipnja, 2015 04:27
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

A da li je track rule na kome se nalazi teretna kompozicija podešen na freight ili passenger?

Objavljeno : 9 lipnja, 2015 16:49
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Da li se još nekom u poslednje vreme dešavaju ''krašovi'' tipa AI collision ili skretanje voza sa pruge tokom igranja scenarija? Pri tom, dok sam pravio scenario, nikakva greška se nije pokazala, ali se tokom igranja desi jedan od gore dva navedena kraha.

Objavljeno : 18 lipnja, 2015 04:08
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Mislim da se to događa i drugima jer sam čitao o tome na UK forumu

Objavljeno : 23 lipnja, 2015 02:58