Notifications
Clear all

[Zatvoren] Pruga Bar-Podgorica

Stranica 2 / 2
ZPCG fan
(@zpcg-fan)
Trusted Member

Uglavnom voleo bih da se provozam i tvojom prugom koju si ti pravio,a ja se ovom prilikom zahvaljujem Srđanu za prugu Bar-Zeta i za sve stvari koje je on napravio,također i RS Vladu !!! Jedva cekam da napravis prugu do Beograda ,pa onda da uporedimo!Ali molim te,ako mozes da mi das pravo da produzim prugu od PG- do BG !To je moja molba !

Objavljeno : 6 svibnja, 2014 19:09
Zarko17
(@zarko17)
Eminent Member

Druže Žarko! Ja sam napravio prugu Beograd-Bar!Naravno u Railworksu.Zavrsio sam je!Ako ocete stavicu da je uplodujem!

Ako si zaista napravio prugu, otvori temu i prikaži nam svoj rad. Ujedno je i postavi za download.
Što se tiče moje rute, ja želim da izgleda verno i da dočaram što je više moguće okolinu kroz koju pruga prolazi. Za to će biti potrebno vreme...

Topic starter Objavljeno : 9 svibnja, 2014 14:02
ZPCG fan
(@zpcg-fan)
Trusted Member

Voleo bih da vidim jer kao prva stvar za početak tvoja pruga mi se mnogo sviđa !Ko prava je!Samo kad bi bilo pravo vreme u Railworksu.Kao na primer ljeti kad sija sunca.Pa da je malo realnije.Uglavnom svoju produženu prugu ću da postavim ali tek u junu jer pošto imam 12 godina i imam obaveze u skoli,a nije mi neki internet (mislim na brzinu interneta 😉 ),i to su dva velika razloga.Uglavnom ,trebaju da se urade neke probne voznje , da se dogradi još malo i to je to.Uglavnom, moja verzija pruge je verzija "rekonstrukcije" naše pruge.Pošto je ona nova , i čak u mojoj mapi ima fiktivna linija do Berana (koja će se stvarno praviti da se poveže sa kosovskim željeznicama).Uglavnom to je to!PS:Kad bi postojala neka druga kontaktna mreža za onaj deo kod nadvožnjaka u Baru....Hmmmm......Pošto sam baš danas prolazio nadvožnjakom (jer ja živim u Baru),primetio sam da je malo drugačija kontaktna mreža kod onih skretnica ,kod nadvožnjaka.Uglavnom popravi to i jos jedan savet:Pošto cu ziveti preko pruznog prelaza Zukotrlica u Susnju potrudi se da nadjes slike tog pruznog prelaza i plz. da napravis malo naselje gore.To je sve uglavnom!Srećan rad!

Objavljeno : 10 svibnja, 2014 01:06
Zarko17
(@zarko17)
Eminent Member

Ništa ti ne brini ;), te stubove elektrifikacije što si video na predhodnim slikama kod nadvožnjaka su zamenjeni kada je urađena kompletna elektrifikacija stanice. Znam i koji stubovi idu (tako da su i takvi stavljeni) na tom mestu zato se ne sekiraj ništa. Sad polako radim okolinu stanice u Baru, a do Šušnja dok dođem ima vremena. 😀
A što se tiče tvoje rute daj nam da vidimo šta si radio, ovde ima dosta ljudi koji mogu pomoći...

Topic starter Objavljeno : 14 svibnja, 2014 06:14
Srdjan441
(@srdjan441)
Reputable Member

Daj makar neku sliku, da vidimo, to mozes ako nista..

Objavljeno : 15 lipnja, 2014 18:42
Zarko17
(@zarko17)
Eminent Member

Elem, posle dužeg vremena, nastavljamo priču sa rutom. Uspeo sam da učitam ASTGTM podatke i dobio željeni reljef. Planine Rumija i Lisinj koje se nalaze iznad grada Bara.
Jako verno ovo izgleda. Pogledajte. 😉
Rumija (levo), Lisinj (desno)

Pogled iz pravca Bara ka Sutomoru

A evo i prave fotografije tog krajolika

Topic starter Objavljeno : 16 veljače, 2015 20:07
RSV
 RSV
(@rsvlado)
Član Admin

Da, ASTER je dobar za planine ali napravi puno rupa u nizinama. Al to se može popravit naknadno ako netko ima volje 🙂

Usput, molim ne boldati cijeli tekst!

Objavljeno : 16 veljače, 2015 21:59
Zarko17
(@zarko17)
Eminent Member

Evo i linka video snimka koji se nalazi na Youtubu gde možete pogledati kratak prikaz stanice u igri. Kome je muka gledat manevrisanje nek automatski prebaci na 1:40.

Topic starter Objavljeno : 25 veljače, 2015 20:12
Zarko17
(@zarko17)
Eminent Member

Evo još jednog linka radi boljeg pregleda. 😎

Topic starter Objavljeno : 26 veljače, 2015 07:20
Stranica 2 / 2