Notifications
Clear all

[Zatvoren] Beograd

Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Ima li na ovom forumu nekog ko je pravio rutu koja uključuje Pančevački most? Zanima me koliki je uspon (ili visinska razlika) od izlaska iz tunela kod železničke stanice Pančevački most pa do mosta.

Topic starter Objavljeno : 24 listopada, 2014 17:05
vlada 461
(@vlada-461)
Trusted Member

Ucitaj aster podatke,(ovde na forumu imas tu temu) i resio si problem

Objavljeno : 24 listopada, 2014 23:55
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Ima li neko ideju kako da manipulisem nekim objektima koje nakon sto postavim, vise ne mogu da ih selektujem? Takvi objekti su na primer vecina zeleznickih stanica (pogotovo nemackih).

Topic starter Objavljeno : 13 studenoga, 2014 12:35
MrOchse
(@mrochse)
Eminent Member

To su sigurno Munchen-Ausgsburg ili Munchen-Garnich partenkirchen objekti... Već godinu i pol dana izbjegavam stavljat takve objekte baš iz navedenog razloga, jednom sam uspio ulovit ga ali da bih ga obrisao sam morao obrisat i cijelo jedno područje rute jer sam išao sa select area...

Objavljeno : 17 studenoga, 2014 16:28
Beovoz fan
(@beovoz-fan)
Trusted Member

Dobro je, znaci da se to nedesava samo meni. Inace, to su objekti iz rute Hamburg - Hanover. Ja sam postavio depo, ali nisam mogao da ga lepo rotiram, a da bih ga obrisao, morao sam da uklonim kvacicu iz Hamburg - Hanover u Object Set Filter. A rezultat je bio da mi je nestala sva pruga iako sam koristio KHS prugu, ali nista vise.

Topic starter Objavljeno : 17 studenoga, 2014 22:45